Streleţ nu a respectat programul vizitei la Bucureşti din cauza unei defecţiuni a aeronavei Tarom

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, şi-a exprimat regretul că nu a putut respecta programul vizitei la Bucureşti deoarece aeronava Tarom cu care a călătorit la clasa Economic a avut o problemă tehnică, iar în cele trei ore necesare remedierii defecţiunii a stat "cuminte" în avion.

505 afișări
Imaginea articolului Streleţ nu a respectat programul vizitei la Bucureşti din cauza unei defecţiuni a aeronavei Tarom

Streleţ nu a respectat programul vizitei la Bucureşti din cauza unei defecţiuni a aeronavei Tarom

"Mi-aş fi dorit într-adevăr să reuşesc să ajung la timp, să fiu la Camera Deputaţilor, în momentul când se ratifica acordul pentru acordarea unui împrumut Republicii Moldova. Mă rog, a fost o întârziere cauzată de traficul aerian", a spus premierul moldovean, Valeriu Streleţ, la finalul discuţiei avută cu omologul său român, Victor Ponta, în cadrul conferinţei de presă comună susţinută, marţi, la Palatul Victoria.

Întrebat de jurnalişti dacă aeronava cu care a venit avea geamul spart, Valeriu Streleţ nu a putut da detalii legate de problemele tehnice.

"A fost o întârziere de trei ore, eu am călătorit cu o aeronavă de linie, la clasa Economic. Aeronavele româneşti sunt bune, ne-am dorit şi noi să avem asemenea aeronave, dar asta e, a fost o întârziere tehnică care nu mi-a permis să ajung la timp în plenul Camerei Deputaţilor. N-am văzut geamurile, n-am mers în cabina piloţilor, n-am făcut inspecţie, de aceea nu pot să vă dau careva detalii, am stat cuminte în avion", a spus Streleţ.

"Cred că vreun adversar de la Chişinău al domnului prim-ministru a aranjat avionul Tarom", a glumit Victor Ponta.

Camera Deputaţilor a ratificat, marţi, Acordul privind asistenţa financiară rambursabilă între România şi Republica Moldova, semnat la Chişinău, la 7 octombrie 2015, potrivit căruia ţara noastră acordă un împrumut de 150 milioane de euro R.Moldova.

Deputaţii au votat acest acord cu 312 voturi "pentru" şi 3 abţineri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici