Stroe şi-a prezentat disponibilitatea de a renunţa la funcţia de vicepreşedinte PNL – surse

Vicepreşedintele PNL Radu Stroe şi-a prezentat, în şedinţa BP al partidului, disponibilitatea de a renunţa la funcţia sa din conducerea PNL, în cazul în care există suspiciuni asupra atitudinii sale faţă de PSD, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

272 afișări
Imaginea articolului Stroe şi-a prezentat disponibilitatea de a renunţa la funcţia de vicepreşedinte PNL – surse

Radu Stroe (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Poziţia lui Stroe a fost exprimată în contextul unei discuţii din conducerea PNL legată de faptul că ar fi fost lideri liberali care au avut o colaborare mai stârnsă cu PSD şi cu primierul Victor Ponta, au precizat sursele citate.

Vicepreşedintele PNL a susţinut că este disponibil să renunţe la funcţia sa în conducerea partidului în cazul în care există suspiciuni asupra activităţii sale sau a atitudinii faţă de PSD.

Potrivit unor surse din PNL, Crin Antonescu ar fi precizat că nu susţine ideea unei demisii a fostului ministru de Interne din funcţia de vicepreşedinte PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici