Sulfina Barbu: Principalul obstacol în calea refacerii Alianţei D.A. este Crin Antonescu

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă, că "principalul obstacol, în acest moment", în calea refacerii Alianţei D.A. este preşedintele PNL Crin Antonescu.

25 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Principalul obstacol în calea refacerii Alianţei D.A. este Crin Antonescu

Sulfina Barbu: Principalul obstacol în calea refacerii Alianţei D.A. este Crin Antonescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Barbu a arătat că ea a susţinut printre primii că refacerea Alianţei DA este o problemă de timp, spunând că această declaraţie se bazează pe discuţiile pe care le-a avut în teritoriu, la nivelul organizaţiilor judeţene atât ale PDL, cât şi ale PNL.

"Sunt foarte multe puncte care ne apropie, decât puncte care ne despart. Problema este când va înţelege şi liderul PNL de la nivel naţional că acest lucru este iminent", a precizat Barbu.

Întrebată dacă preşedintele PNL este singurul obstacol care mai stă în calea refacerii acestei alianţei, Barbu a spus: "Eu cred că pe o astfel de construcţie politică este principalul obstacol din acest moment".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici