Surse: Orban nu a ştiut că Florin Cîţu a făcut 2 zile de închisoare în SUA

Ludovic Orban nu a deţinut informaţii despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîţu în SUA şi nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL, au declarat, pentru MEDIAFAX surse apropiate liderului liberal.

3585 afișări
Imaginea articolului Surse: Orban nu a ştiut că Florin Cîţu a făcut 2 zile de închisoare în SUA

Surse: Orban nu a ştiut că Florin Cîţu a făcut 2 zile de închisoare

„Ludovic (Orban - n.r.) nu a deţinut informaţii despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîţu în SUA. Actualul premier nu i-a comunicat nimic despre acele evenimente, nici la momentul desemnării ca ministru al Finanţelor, nici la momentul desemnării şi susţinerii ca prim-ministru. Preşedintele PNL nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL”, afirmă pentru MEDIAFAX surse apropiate preşedintelui PNL.

Premierul Florin Cîţu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influenţa alcoolului: „Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informaţia”.

„Mi se pare o dovadă de onestitate, o dovadă de asumare şi demonstrează că premierul este un om de calitate”, spune Daniel Fenechiu, susţinător al premierului Flori Cîţu în cursa pentru preşedinţia PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici