Tăriceanu: Invitarea lui Mike Tyson în Senat nu mi se pare onorantă pentru Parlament

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi că invitarea lui Mike Tyson în Senat nu este una onorantă pentru instituţia Legislativului, afirmând că cei care l-au invitat ”nu au stat să se gândească prea mult”.

6073 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Invitarea lui Mike Tyson în Senat nu mi se pare onorantă pentru Parlament

Tăriceanu: Invitarea lui Tyson în Senat nu mi se pare onorantă pentru Parlament

”Cred că cei care au făcut propunerea nu au stat să se gândească foarte mult, din păcate. Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului. Din contra, îmi pare rău”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a spus că-i preferă pe marii sportivi care au avut o conduită ireproşabilă şi în viaţa privată.

”Dacă la Mike Tyson dacă ar fi fost numai această chestiune şi tot probabil că nu ar fi fost justificată invitarea lui, aşa cum am văzut. Dar pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare. Un astfel de personaj, componenta sportivă e una, dar nu le putem disocia. Sunt mari sportivi care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil şi îi prefer pe aceia”, a adăugat şeful Senatului.

Fostul campion mondial la box profesionist Mike Tyson va veni miercuri la Senat, americanul intenţionând să viziteze clădirea Palatului Parlamentului şi să participe, ca invitat, la şedinţa plenului Senatului, a anunţat vicepreşedintele Senatului, liberalul Ben-Oni Ardelean.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici