Tăriceanu: Trebuie să avem o discuţie politică serioasă în coaliţie, după revenirea premierului

Votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE i-a ridicat unele semne de întrebare preşedintelui Senatului Călin Popescu-Tăriceanu referitor la modul de funcţionare a coaliţiei, el precizând, miercuri, că este necesară o discuţie politică pe această temă.

222 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Trebuie să avem o discuţie politică serioasă în coaliţie, după revenirea premierului

Tăriceanu: Trebuie să avem o discuţie politică serioasă în coaliţie, după revenirea premierului (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament, fără îndoială, îmi ridică şi mie nişte semne de întrebare referitoare la modul în care funcţionează coaliţia guvernamentală şi majoritatea. Vreau să cred că este numai o defecţiune de parcurs şi de aceea cred că este nevoie ca odată cu revenirea premierului în ţară să facem o discuţie foarte serioasă în jurul acestei chestiuni, pentru a vedea cum funcţionează majoritatea până în 2016 şi a evita, pe viitor, situaţii ca cea de ieri", a declarat miercuri Tăriceanu, la Senat.

Totuşi, preşedintele Senatului consideră că situaţia nu este "nici emblematică, nici hotărâtoare pentru buna funcţionare a guvernării şi a coaliţiei", pentru că actualul guvern şi actuala coaliţie au rezultate, iar discuţia din coaliţie ar trebuie să se concentreze pe evitarea unor astfel de situaţii în viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici