Tăriceanu: Varujan Vosganian şi Ioan Ghişe au anunţat că vor să facă parte din grupul ALDE

Senatorii Varujan Vosganian şi Ioan Ghişe, care au activat în ultima perioadă ca independenţi, au comunicat intenţia de a face parte din grupul Liberal Conservator ALDE, iar senatorii Ilie Năstase şi Lucian Iliescu - din grupul parlamentar al UNPR.

503 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Varujan Vosganian şi Ioan Ghişe au anunţat că vor să facă parte din grupul ALDE

Călin Popescu Tăriceanu (Foto: Dragos Savu / Mediafax Foto)

Anunţurile în acest sens au fost făcute de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după şedinţa Biroului Permanent al forului legislativ.

Afilierea acestor senatori la grupurile parlamentare menţionate urmează să fie anunţată şi în plen.

De asemenea, Tăriceanu a precizat că Senatul îşi va desemna marţi noua componenţă a Biroului Permanent, urmând ca plenul să se reunească apoi pentru a dezbate şi vota Codul fiscal, ca urmare a cererii de reexaminare formulată de preşedintele Klaus Iohannis.

"Astăzi, după ce vom proceda la alegerea Biroului Permanent al Senatului, vom intra în dezbaterea şi votul asupra Codului fiscal, care face obiectul unei cereri de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis. Senatul este prima Cameră sesizată, am convenit la nivelul coaliţiei şi într-o discuţie, săptămâna trecută, cu partidele din opoziţie, să megem într-o procedură accelerată în Parlament, în aşa fel încât Codul fiscal să fie dezbătut şi votat în cele două Camere", a spus Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici