Teleorman: Trei primari PNL şi singurul primar USR din judeţ vor candida din partea PSD - surse

Trei primari de la PNL şi singurul primar USR au anunţat că vor candida din partea PSD la alegerile locale în judeţul Teleorman, spun, pentru MEDIAFAX, surse politice.

188 afișări
Imaginea articolului Teleorman: Trei primari PNL şi singurul primar USR din judeţ vor candida din partea PSD - surse

Teleorman: Trei primari PNL şi singurul primar USR din judeţ vor candida din partea PSD - surse

„Încă patru primari din Teleorman au trecut la PSD. Trei de la PNL şi singurul primar USR au anunţat că vor candida din partea PSD la alegerile locale în judeţul Teleorman. Chisac Cristian, primarul comunei Bragadiru, Gherghe Sorin, primarul Comunei Brinceni, Lucian Stoicea, primarul comunei Ciuperceni, toţi trei de la PNL Teleorman şi Marius Stanciu, primarul comunei Drăgăneşti de Vede, singurul primar USR din Teleorman, au participat la o întâlnire de lucru organizată de preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gadea privind proiectele finantate din FE şi PNRR ce urmează a se deschide în perioada următoare”, spun sursele citate.

Potrivit acestora, în cadrul acestei întâlniri, cei patru primari au anunţat că vor candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici