Theodor Paleologu îl atacă pe Mircea Diaconu: E o glumă în postura de preşedinte al României - VIDEO

Prezidenţiabilul PMP, Theodor Paleologu, a declarat, joi, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", că Mircea Diaconu e o glumă în postura de preşedinte al României.

2275 afișări
Imaginea articolului Theodor Paleologu îl atacă pe Mircea Diaconu: E o glumă în postura de preşedinte al României - VIDEO

Theodor Paleologu: Mircea Diaconu e o glumă în postura de preşedinte al României

„Mircea Diaconu e o glumă în postura de preşedinte al României. Dacă i-aţi văzut interviurile, se vede că nu are nicio cunoştinţă despre ce înseamnă să fii preşedintele României", a declarat Theodor Paleologu, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".

Candidatul PMP la prezidenţiale l-a ironizat şi pe Andrei Caramitru.

„Râd de mă prăpădesc. E foarte comic. Are foarte multă imaginaţie şi eu mă distrez. Îmi fac plăcere aceste comentarii. Nu sunt masochist. Îmi fac o cafeluţă şi văd ce a mai spus Andrei Caramitru despre mine. A spus că sunt isteric, că sunt instrumentul mafiei, că ajut ciuma roşie. E foarte amuzant. Oamenii cu o mare curiozitate intelectuală sunt şi puţin perverşi pentru că te amuză astfel de asburdităţi. Îmi plac. Pentru că Barna scade în sondaje. De ce să fie supărat? Pentru că nu e convingător. Nu aţi văzut în SUA ce vizită comică a avut. Doamna Dăncilă, domnul Barna s-au aflat în treabă în SUA", a completat Paleologu.

 

Taguri:
paleologu,
diaconu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici