Tomac: Armata rusă a comis genocid în Ucraina, sunt acţiuni militare premeditate şi cineva a ordonat

Genocidul din Ucraina se poate observa cu ochiul liber, declară la RFI europarlamentarul Eugen Tomac, preşedinte PMP. El spune că ”asistăm la scene de groază în Ucraina”.

484 afișări
Imaginea articolului Tomac: Armata rusă a comis genocid în Ucraina, sunt acţiuni militare premeditate şi cineva a ordonat

Tomac: Armata rusă a comis genocid în Ucraina, sunt acţiuni militare premeditate şi cineva a ordonat

Eugen Tomac acuză armata rusă de genocid în Ucraina.

„Indiscutabil, atunci când vedem aceste imagini de la Bucha şi nu numai, cu oameni torturaţi, legaţi cu mâinile la spate şi împuşcaţi în cap, discutăm despre genocid, pentru că aici sunt acţiuni militare premeditate şi cineva a ordonat, nu există întâmplări”, declară la RFI Eugen Tomac.

În opinia sa, ”faptul că pe linia frontului avem atât de mulţi comandanţi ai armatei ruse, care deja au decedat, să nu uităm că peste opt generali ai armatei Federaţiei Ruse au fost omorâţi în aceste confruntări, în total peste 20 de comandanţi ai armatei ruse au fost omorâţi în cele peste 50 de zile de război, deci într-o perioadă foarte scurtă de timp avem printre cei care şi-au pierdut viaţa comandanţi din vârful armatei ruse, ceea ce arată foarte clar că a existat o operaţiune militară foarte bine coordonată şi nu mă tem să spun că într-adevăr, armata rusă a comis genocid în Ucraina şi dacă în alte vremuri era foarte greu să dovedeşti asemenea fapte, astăzi totul se poate observa cu ochiul liber într-un timp foarte scurt, pentru că avansul tehnologic ne permite să identificăm inclusiv persoanele care au participat la acest masacru”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
ucraina,
rusia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici