Tomac: PMP nu se teme de alegeri parlamentare anticipate, dar vor adânci criza politică

  • PMP nu se teme de alegeri parlamentare anticipate
  • Liderul partidului Eugen Tomac consideră că anticipatele vor adânci criza politică
374 afișări
Imaginea articolului Tomac: PMP nu se teme de alegeri parlamentare anticipate, dar vor adânci criza politică

Tomac: PMP nu se teme de alegeri parlamentare anticipate

Tomac a spus la RFI că parlamentarii PMP nu vor participa la votul asupra Guvernului Orban 2.

„Vom face ceea ce am făcut şi atunci când a existat moţiunea de cenzură împotriva premierului Orban, vom sta în bănci, vom asigura cvorumul, pentru că asta mi se pare esenţial, să oferim cadrul necesar pentru a se desfăşura lucrurile, însă nu participăm, pentru că în democraţie îţi asumi lucruri şi atunci când îţi convin şi când nu îţi convin. Nu cred că forţarea alegerilor anticipate este cheia pentru a ieşi din haosul în care ne aflăm. Adâncirea acestei crize ne poate costa foarte mult", a spus Tomac.

Liderul PMP declară că partidul său nu se teme de anticipate: „PMP nu se teme de anticipate, partidul nostru este avantajat de alegerile anticipate, însă nu cred că această implicare activă a PSD-ului în declanşarea alegerilor anticipate este un lucru care avantajează România".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici