Traian Băsescu va petrece ziua de 1 Mai pe litoral

Preşedintele Traian Băsescu va petrece ziua de 1 Mai pe litoral, el ajungând, marţi după-amiază, cu un elicopter, în staţiunea Neptun.

237 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu va petrece ziua de 1 Mai pe litoral

Traian Băsescu (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto

Şeful statului a ajuns, marţi după-amiază, cu elicopterul, la vila de protocol din staţiunea Neptun, unde va rămâne pe perioada minivacanţei de 1 Mai, susţin surse locale.

Traian Băsescu s-a aflat la Neptun şi anul trecut, de 1 Mai, alături de familia sa. Şi în anii precedenţi, preşedintele a petrecut minivacanţa de 1 Mai la vila de protocol de la Neptun.

Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă pe litoral minivacanţa de 1 Mai şi Paşti, preţurile la cazare fiind cuprinse între 45 de lei de persoană pentru o noapte la un hotel de două stele şi 220 de lei de persoană la un hotel de cinci stele din Mamaia. Primii turişti au ajuns la mare încă de la sfârşitul săptămânii trecute, cei mai mulţi aflându-se în staţiunele 2 Mai şi Vama Veche, unde şi-au instalat corturile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici