Traian Berbeceanu nu mai este prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu nu mai este, de miercuri, prefect al Capitalei, în şedinţa de Guverm fiind aprobată eliberarea sa din funcţie. Nominalizarea pentru Alin Stoica, susţinut de PLUS, încă nu a fost făcută.

1743 afișări
Imaginea articolului Traian Berbeceanu nu mai este prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu nu mai este prefect al Capitalei

Prefectura Bucureşti va fi condusă, de miercuri, de unul dintre subprefecţi, după ce, în şedinţa de Guvern s-a aprobat eliberarea din funcţie a lui Traian Berbeceanu.

„A fost eliberat din funcţie domnul Traian Berbeceanu. Nu a fost încă făcută nominalizarea pentru municipiul Bucureşti. Capitala va fi condusă de unul dintre subprefecţi”, a spus premierul Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.

Alin Stoica îl va înlocui pe Traian Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei. Stoica este preşedintele PLUS Sector 6, de profesie avocat, iar între 2016 şi 2018 a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic şi Social.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
berbeceanu,
prefect,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici