Udrea: Colegii din platforma lui Blaga atacă Guvernul în chip nepermis. Blaga: Nici pe departe

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, luni, că a constatat, "din păcate", că susţinătorii platformei lui Vasile Blaga "atacă Guvernul în chip nepermis", Vasile Blaga respingând aceste acuzaţii.

13 afișări
Imaginea articolului Udrea: Colegii din platforma lui Blaga atacă Guvernul în chip nepermis. Blaga: Nici pe departe

Udrea: Colegii din platforma lui Blaga atacă Guvernul în chip nepermis. Blaga: Nici pe departe (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Eu am constatat că, din păcate, colegii din platforma domnului Blaga atacă Guvernul în chip nepermis, pentru că şi ei au făcut parte din acest guvern şi, în plus, este un guvern al PDL, nu al platformei, al moţiunii domnului Emil Boc", a afirmat Elena Udrea.

În replică, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, candidat la şefia partidului, a spus: "Nu, nici pe departe".

"Am avut întâlniri în 11 judeţe şi sectoare şi niciodată nu am atacat Guvernul", a adăugat Blaga.

Udrea şi Blaga au făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa BPN al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici