Udrea, despre schimbarea denumirii PDL în Partidul Popular: Poate fi şi alt nume

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, înainte de începerea reuniunii conducerii democrat-liberale, că va fi abordată inclusiv tema schimării denumirii formaţiunii în Partidul Popular, ea precizând că poate exista "şi un alt nume".

22 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre schimbarea denumirii PDL în Partidul Popular: Poate fi şi alt nume

Udrea, despre schimbarea denumirii PDL în Partidul Popular: Poate fi şi alt nume (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ea a spus că se va discuta "despre drumul partidului în continuare". "E mai uşor (să faci o astfel de discuţie, n.r.) când partidul este câştigător", a spus Udrea.

Întrebată cum comentează propunerea de schimbare a denumirii PDL în Partidul Popular, Udrea a răspuns că este necesară o analiză în partid, o decizie urmând să fie luată după discuţii. "Poate fi şi alt nume", a adăugat ea.

De asemenea, liderul PDL Theodor Stolojan a declarat că este necesară o discuţie cu privire la posibilitatea schimbării denumirii partidului. "Partidul Popular poate fi o propunere potrivită, dar trebuie văzut în cât timp ar deveni o denumire cunoscută", a spus fostul preşedinte al PNL.

La rândul său, preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat că la întâlnirea de la Poiana Braşov se va discuta despre pregătirea Congresului PDL din acest an şi despre priorităţile legislative în sesiunea care începe luni.

"PDL este, a fost şi va fi un partid orientat spre viitor", a spus Boc.

Pe de altă parte, liderii PDL Vasile Blaga şi Adrian Videanu au declarat, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că partidul are probleme cu selecţia resurselor umane.

Blaga a spus că cei care fac astfel de afirmaţii ar trebui să spună cum au ajuns în funcţiile pe care le deţin în partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici