Udrea despre stabilirea candidatului PDL la Capitală: Mai e aproape un an până la alegeri

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat luni, în legătură cu stabilirea candidatului PDL la Primăria Capitalei, că mai este aproape un an până la alegeri, iar în anul 2000 candidatul partidului cel mai bun a intrat în cursă cu o lună înainte de scrutin.

196 afișări
Imaginea articolului Udrea despre stabilirea candidatului PDL la Capitală: Mai e aproape un an până la alegeri

Elena Udrea (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax foto)

"E mare agitaţie înainte de alegeri, mai avem aproape un an până la alegeri, candidatul nostru cel mai bun a intrat în bătălie cu o lună înainte de data alegerilor din 2000 şi la Preşedinţie în 2004", a precizat Elena Udrea, întrebată în legătură cu data la care PDL îşi va stabili candidatul la Primăria Capitalei.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că PDL va anunţa lista candidaţilor pentru alegerile din toamnă cel mai târziu la începutul lunii mai, aceasta urmând să fie întocmită în urma unei cercetări sociologice făcute la nivel naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici