Udrea îi răspunde lui Geoană: România nu e pregătită nici pentru orice bărbat, dovadă alegerile din 2009

Deputatul PDL Elena Udrea i-a răspuns, joi, lui Mircea Geoană, care spunea referindu-se la posibila ei candidatură la prezidenţiale că "România nu este pregătită pentru orice femeie" la prezidenţiale, Udrea arătând că România nu este pregătită "nici pentru orice bărbat, dovadă alegerile din 2009".

1042 afișări
Imaginea articolului Udrea îi răspunde lui Geoană: România nu e pregătită nici pentru orice bărbat, dovadă alegerile din 2009

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebată cum comentează declaraţia lui Mircea Geoană care spunea despre candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale că "România nu este pregătită pentru orice femeie", Elena Udrea a precizat pentru MEDIAFAX: "Cum nici pentru orice bărbat. Dovada: alegerile din 2009".

Udrea a făcut trimitere la alegerile prezidenţiale din 2009, când Mircea Geoană a pierdut în cursa pentru funcţia de preşedinte al României.

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, joi, comentând ideea unei candidaturi a Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale de anul viitor, că România este pregătită pentru o femeie în funcţia supremă în stat, dar nu pentru "orice femeie", el arătând că în asta constă dificultatea pe care Udrea o are.

Solicitat să comenteze ideea candidaturii Elenei Udrea şi îngtrebat ce ce şanse îi dă democrat-liberalei, Geoană a răspuns: "Este dreptul fiecărui politician să aibă ambiţiile şi speranţele sale şi - de ce nu? - o femeie candidat".

Întrebat dacă România este pregătită pentru a avea o femeie preşedinte, Geoană a precizat: "Pentru o femeie, da. Dar nu pentru orice femeie. Şi cred că aici este dificultatea pe care doamna Udrea o are".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici