Udrea: În ultimele săptămâni nu s-a discutat despre schimbarea premierului

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat luni că la întâlnirea liderilor PDL cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Emil Boc s-a discutat despre Constituţie şi reforma adminstraţiei, ea precizând că în ultimele săptămâni nu s-a vorbit despre schimbarea şefului Guvernului.

177 afișări
Imaginea articolului Udrea: În ultimele săptămâni nu s-a discutat despre schimbarea premierului

Udrea: În ultimele săptămâni nu s-a discutat despre schimbarea premierului (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Nu trebuie să mai cădeţi pradă acestor informaţii, care duc la speculaţii. Nu s-a discutat niciodată, în ultimele săptămâni, despre schimbarea premierului", a spus Udrea, întrebată dacă la întâlnirea reprezentanţilor PDL cu şeful statului s-a discutat despre înlocuirea lui Emil Boc în fruntea Guvernului.

Parlamentarii PDL au fost convocaţi, prin SMS, la o întâlnire cu premierul Emil Boc, luni, la ora 15.00, după ce şeful Guvernului şi alţi lideri ai partidului au avut, duminică seară, o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse democrat-liberale.

Conform surselor citate, parlamentarii PDL au fost convocaţi prin SMS la o întâlnire cu Emil Boc, la ora 15.00, fără a li se comunica tema.

Întâlnirea are loc după ce, duminică seară, preşedintele Traian Băsescu a avut o discuţie cu premierul Emil Boc şi cu alţi lideri PDL, au precizat aceleaşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici