Udrea, întrebată ce sfaturi îi dă lui Petrescu: Să continue proiectele începute

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat că îl sfătuieşte pe ministrul desemnat al Dezvoltării, Cristian Petrescu, să continue proiectele începute, cum ar fi legea turismului, parteneriatele public-privat pe care le-a demarat, arătând că Petrescu trebuie să-şi dea demisia din Asociaţia de Turism.

178 afișări
Imaginea articolului Udrea, întrebată ce sfaturi îi dă lui Petrescu: Să continue proiectele începute

Elena Udrea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax foto)

Întrebată ce sfaturi îi dă lui Cristian Petrescu, Elena Udrea spus: "Să continue proiectele începute, sunt proiecte importante cum ar fi legea turismului, parteneriatul public privat pe care l-am demarat, legislaţia din urbanism, proiectele de investiţii în turism. Are ce face".

Udrea a adăugat că mandatul lui Cristian Petrescu este din păcate scurt, de nouă luni, pentru câtă muncă este la minister şi a arătat că este convinsă că va reuşi să-şi facă bine treaba.

Întrebată dacă Petrescu ar trebui să demisioneze din Asociaţia Profesioniştilor din Turism, Udrea a spus: "Da, trebuie să-şi dea demisia şi cred că şi-a dat demisia din asociaţia de promovare a turismului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici