Udrea l-a felicitat pe Becali pentru performanţele echipei Steaua

Deputatul PDL Elena Udrea a avut, marţi, pe holul Parlamentului, în faţa liftului, o scurtă discuţie cu deputatul Gigi Becali, fostul ministru precizând presei că l-a felicitat pe finanţator pentru performanţele echipei Steaua şi că i-a urat pentru mai departe "numai victorii".

109 afișări
Imaginea articolului Udrea l-a felicitat pe Becali pentru performanţele echipei Steaua

Udrea l-a felicitat pe Becali pentru performanţele echipei Steaua (Imagine: Andreea Balaurea - MediafaxFoto)

"L-am felicitat pentru succesul Stelei şi i-am urat mai departe numai victorii", a precizat Elena Udrea.

Ea a adăugat că nu este microbistă, dar este un susţinător al sportului.

"Sunt un susţinător al sportului şi al performanţei româneşti în sport. Mă bucur că o echipă atât de iubită ca Steaua ajunge să se califice", a mai spus Udrea.

Elena Udrea a arătat că o să meagă la meci la un moment dat, "dacă va mai dura această competiţie şi Steaua va rămâne în competiţie".

Steaua s-a calificat în optimile Ligii Europa după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam. Steaua va întâlni în optimi Chelsea Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici