Udrea: L-am reevaluat pe Tăriceanu. Antonescu începe să nu mai conteze, nu va candida în 2014

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, duminică seară, la RTV, că l-a "reevaluat" pe Călin Popescu Tăriceanu, a cărui prestaţie politică este mai bună decât a lui Crin Antonescu, ea apreciind că actualul preşedinte PNL "începe să nu mai conteze" şi nu va candida în 2014 la prezidenţiale.

2245 afișări
Imaginea articolului Udrea: L-am reevaluat pe Tăriceanu. Antonescu începe să nu mai conteze, nu va candida în 2014

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"L-am reevaluat pe domnul Tăriceanu. Prin comparaţie cu ceea ce face domnul Antonescu, prestaţia de om politic, de prim ministru, de lider PNL a domnului Tăriceanu este mai bună. Pe de altă parte, nu cred că este treaba mea să văd cum se rupe PNL", a comentat Elena Udrea situaţia din PNL.

"Domnul Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014, PSD nu va susţine un candidat PNL, nu va candida din partea USL, iar dacă PNL nu va mai fi la guvernare, domnul Antonescu nu va mai avea aceleaşi pârghii de a controla PNL ca până acum şi probabil că însuşi partidul îi va retrage candidatura la prezidenţiale", a mai spus Udrea.

PNL va organiza Congresul extraordinar în 22-23 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici