Antonescu despre declaraţiile lui Tăriceanu: Nu e convenabil pentru un partid să ia decizii şi apoi unul, altul să le pună în discuţie

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, referindu-se la declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, că nu e deloc convenabil pentru un partid să ia decizii şi de a doua zi unul sau altul să le pună în discuţie, deoarece induce neclaritate, afectează poziţia şi credibilitatea partidului.

269 afișări
Imaginea articolului Antonescu despre declaraţiile lui Tăriceanu: Nu e convenabil pentru un partid să ia decizii şi apoi unul, altul să le pună în discuţie

Antonescu despre declaraţiile lui Tăriceanu: Nu e convenabil pentru un partid să ia decizii şi apoi unul, altul să le pună în discuţie (Imagine: Bogdan Iordache / MediafaxFoto)

Întrebat dacă la şedinţa de luni a conducerii PNL s-a cerut demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, Antonescu a răspuns negativ.

"Nu s-a discutat, de asemenea, despre demiterea sau demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, despre excludere. S-a discutat despre situaţia în care declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu şi, după aceea, toată discuţia din presă au pus PNL", a arătat Antonescu.

Chestionat dacă s-a dat vreun vot privind propunerea lui Tăriceanu, Antonescu a subliniat că acesta nu a formulat nicio propunere.

"Nu se poate vota, nu se poate decide asupra a ceva ce nu se propune. Au existat o serie de reacţii publice a multor organizaţii din partid, a tuturor membrilor Biroului Politic, cu excepţia domnului Tăriceanu, a organizaţiei de tineret, a preşedinţilor de consilii judeţene. Ei au încercat din nou să îi explice domnului Tăriceanu nişte lucruri simple şi care în mod normal ar trebui înţelese fără a fi explicate. Mă tem că n-au reuşit, dar discuţia a fost şi rămâne perfect civilizată, perfect statutară", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici