Udrea: L-aş invita pe Băsescu la Convenţia PDL, aş lua-o ca pe un fel de rămas-bun

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, marţi seară, la B1Tv, răspunzând unei întrebări, că ea l-ar invita pe preşedintele Traian Băsescu la Convenţia PDL, menţionând că ar lua acest gest "ca pe un fel de rămas-bun".

1021 afișări
Imaginea articolului Udrea: L-aş invita pe Băsescu la Convenţia PDL, aş lua-o ca pe un fel de rămas-bun

Udrea: L-aş invita pe Băsescu la Convenţia PDL, aş lua-o ca pe un fel de rămas-bun (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ea a menţionat pentru postul B1TV că ar susţine o propunere ca foştii preşedinţi ai partidului să facă parte, dacă vor, din conducerea formaţiunii, cu un rol activ.

Udrea a precizat că Traian Băsescu şi Emil Boc ar putea avea astfel de roluri, dacă doresc, adăugând că nu crede că Petre Roman ar dori, la rândul său, o postură similară.

Ea a spus că tot ce a reprezentat PDL mai bun şi mai de succes s-a întâmplat sub conducerea lui Traian Băsescu.

Răspunzând unei întrebări, Elena Udrea a declarat că ea l-ar invita pe preşedintele Băsescu la Convenţia PDL.

"Eu l-aş invita pe Traian Băsescu. Aş lua-o ca pe un rămas-bun", a spus Udrea, menţionând că actualul şef al statului este spre final de mandat şi nu doreşte, aşa cum chiar el a declarat, să aibă un nou proiect politic legat de PDL.

Pe de altă parte, ea a spus că regretă şi îşi asumă greşeala de a nu fi candidat ea însăşi la Primaria Capitalei în 2012.

Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului.

La rândul său, deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia partidului.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc în 23 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici