Udrea: Mulţi foşti colegi din PDL sunt nemulţumiţi de fuziunea cu PNL şi vor să plece din partid

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, spune că a avut discuţii cu foşti colegi de-ai săi din PDL care sunt nemulţumiţi de fuziunea cu PNL şi vor să plece din partid şi să se înscrie în PMP.

566 afișări
Imaginea articolului Udrea: Mulţi foşti colegi din PDL sunt nemulţumiţi de fuziunea cu PNL şi vor să plece din partid

Udrea: Mulţi foşti colegi din PDL sunt nemulţumiţi de fuziunea cu PNL şi vor să plece din partid (Imagine: Balasz Attila/Mediafax Foto)

"Sunt mulţi, mai ales dintre cei de la PDL care nu sunt de acord cu drumul acesta pe care a pornit PDL şi care înseamnă topirea în PNL. Sunt discuţii cu foşti colegi, oameni care vor să se alăture proiectului Mişcarea Populară, nemulţumiţi fiind de situaţia în care se află acum pentru că nu toată lumea este veselă de dispariţia PDL", a afirmat Elena Udrea, vineri seară, la Sinaia.

În acest context, preşedintele PMP i-a criticat pe liderii PNL şi PDL, spunând că aceştia nu au adus electoratului lămuriri cu privire la ce anume îşi propune viitoarea construcţie politică.

"Până la acest moment nu am auzit ce îşi propune viitoarea construcţie politică. Faptul că două partide au ales să fuzioneze, până la urmă pe noi cei de la Mişcarea Populară ne interesează mai puţin. Pe mine şi pe colegii mei foşti PDL-işti sigur că ne doare că dispare acest brand, dar este până la urmă treaba celor de la PDL dacă ei acceptă să dispară Partidul Democrat Liberal. Întrebarea este ce câştigă sau pierde electoratul de centru-dreapta din această fuziune pentru că până acum nu am auzit nimic de la liderii acestor partide despre ce-şi propun ei să facă mai departe, ce proiecte vor susţine, ce principii vor susţine, cum se raportează la evenimente importante care au avut loc în ultimii ani în România, mă refer aici la evenimentele din vara lui 2012, cum se raportează la independenţa justiţiei, la baronii locali. (...) Deocamdată vedem o competiţie între două echipe pe funcţii, pe siglă, pe imn, pe nume şi pe ce se mai ceartă ei acolo", a adăugat Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici