Udrea: Nu intenţionez să intru în cursă pentru Primăria Capitalei

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat din nou, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu va candida la funcţia de primar general al Capitalei, în 2012, apreciind că democrat-liberalii au "de unde alege" un candidat.

24 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu intenţionez să intru în cursă pentru Primăria Capitalei

Udrea: Nu intenţionez să intru în cursă pentru Primăria Capitalei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebată dacă intenţionează să se înscrie în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, Elena Udrea a răspuns: "Vai de mine, iarăşi mă întrebaţi? Răspunsul este nu. Nu intenţionez să intru în cursă pentru Primăria Capitalei".

Udrea a adăugat că filiala pe care o conduce aşteaptă să se înscrie în această cursă internă, înainte de toate, cei care doresc să candideze la Primăria Capitalei.

"Au fost opinii exprimate, cred că avem de unde alege. Probabil că acum oamenii sunt preocupaţi de alegerile interne şi după aceea vor veni să se înscrie în cursa pentru alegerile locale", a mai spus Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici