Video Udrea nu se va prezenta la audieri dacă nu va fi modificată componenţa comisiei

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, că nu se va mai prezenta la audierile comisiei parlamentare de anchetă dacă nu va fi modificată componenţa acesteia, precizând însă că angajaţilor instituţiei nu li s-a interzis participarea la audieri.

18 afișări

Întrebată dacă se va prezenta la 1 septembrie la audierea programată de comisia parlamentară, Udrea a afirmat: "Dacă se respectă legea şi cei care au demonstrat că au un comportament abuziv şi un scop clar în a face dosar penal ministrului Turismului îşi dau demisia sau sunt schimbaţi, nu voi avea nicio problemă. Angajaţii au propria lor opţiune. Au auzit această discuţie că cineva le-a interzis să participe la audieri."

Ea consideră că acest conflict politic afectează activitatea în turism, "care începuse să meargă mai bine"

"Profesioniştii, şi nu mă refer aici la mine, care au activitate în turism de ani de zile, nu sunt ascultaţi şi nu sunt chemaţi să îşi spună părerea. E păcat să vorbească de turism oameni care nu au legătură cu acest domeniu. Tot acest conflict politic, să nu mai repet cuvântul «mascaradă» dăunează grav turismului românesc, care începuse să meargă mai bine", a mai spus Udrea.

Deputaţii din comisia parlamentară de anchetă au decis, joi, să programeze pentru 1 septembrie audierea ministrului Turismului. Ei au fost nemulţumiţi de atitudinea ministrului Turismului, care a venit la audierea programată pentru joi, dar s-a lansat într-un atac dur la adresa unor deputaţi din comisie, după care a plecat.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anunţat, luni, că nici ea, nici vreun angajat al Ministerului Turismului nu vor mai răspunde vreunei invitaţii de a participa la şedinţele Comisiei parlamentare de anchetă constituite în cazul său, acuzând grave nereguli în funcţionarea acesteia.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici