Udrea: PDL a fixat candidaţii la primăriile de sector. Avem şanse să mai luăm cel puţin o primărie

PDL a stabilit candidaţii pentru primăriile de sector, numele lor urmând să fie anunţate printr-o "strategie potrivită", partidul având şanse să mai câştige cel puţin o primărie pe lângă cele două pe care le deţine în prezent, a declarat, sâmbătă, vicepreşedintele PDL Elena Udrea.

414 afișări
Imaginea articolului Udrea: PDL a fixat candidaţii la primăriile de sector. Avem şanse să mai luăm cel puţin o primărie

Udrea: PDL a fixat candidaţii la primăriile de sector. Avem şanse să mai luăm cel puţin o primărie (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Ne-am fixat candidaţii la toate sectoarele, la Bucureşti. O să-i anunţăm în perioada următoare, cu o strategie potrivită. Suntem la finalul evaluării şi sunt convinsă că PDL la Bucureşti va face o surpriză frumoasă, pentru că nu doar avem în acest moment două sectoare în care deţinem primăria, dar avem mari şanse să mai câştigăm cel puţin un sector", a declarat vicepreşedintele PDL.

Udrea nu a dat nume, explicând că este vorba despre o strategie de lansare a candidaţilor prin intermediul căreia aceştia vor deveni cunoscuţi, dar a precizat că este vorba despre persoane care "sunt din organizaţia de Bucureşti".

"Să sperăm că încă veţi mai avea surprize cu noi. Nu vă pot spune cine sunt, pentru că avem o strategie de lansare a candidaţilor. Vehiculaţi foarte multă lume, cred că ar fi greu să rataţi . Dar, cine ştie, aşa cum s-a mai întâmplat în istoria candidaturilor la Bucureşti, câştigătorul poate apărea oricând pe ultima sută de metri”, a mai declarat vicepreşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici