Udrea: Ponta să demisioneze. Nu poţi fi premier şi să spui că dosarele se fac la comandă politică

Deputatul PDL Elena Udrea consideră că premierul Victor Ponta "trebuie de urgenţă să-şi dea demisia", deoarece "nu poţi fi premierul României şi să spui că dosarele în România se fac la comandă politică".

852 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ponta să demisioneze. Nu poţi fi premier şi să spui că dosarele se fac la comandă politică

Deputatul PDL Elena Udrea (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Victor Ponta trebuie de urgenţă să-şi dea demisia! Nu poţi fi premierul României şi să spui că dosarele în România se fac la comandă politică. Dacă lucurile stau aşa, atunci eşti un incompetent sinistru şi trebuie să pleci! Dacă lucurile nu sunt aşa, atunci eşti un iresponsabil care dinamitează imaginea României şi încrederea în statul de drept. Vi-i imaginaţi pe Angela Merkel, Jean-Marc Ayrault, David Cameron sau pe Mariano Rajoy spunând că în ţara lor se fac dosare politice? Nu, pentru că acolo sunt oameni responsabili, întregi la cap, nu diletanţi pe care «s-au umflat muşchii»", a declarat ElElena Udreaentru MEDIAFAX.

Ea arătat că nu ştie ce a făcut Victor Ponta în concediu, dar de când acesta s-a întors nu face decât "să arunce cu dinamită în stânga şi în dreapta".

"Nu ştiu ce a făcut Victor Ponta în concediu, ce a mâncat sau ce a băut, pe unde a fost plecat, dar de când s-a întors mi se pare că nu face altceva decât să arunce cu dinamită în stânga şi în dreapta. A luat-o, efectiv, razna", a adăugat Udrea.

Ea crede că Victor Ponta ar trebui "să se calmeze" şi să "tragă aer în piept".

"Victor Ponta să se calmeze, să tragă aer în piept şi să-şi aducă aminte că nu mai este liderul unui partid de opoziţie. Nu mai merge să spună ce îl taie pe el capul. Nu poate să-şi bată joc în felul ăsta de o ţară", a adăugat Elena Udrea.

Şi fiica cea mică a şefului statului, europarlamentarul PDL Elena Băsescu, consideră că, "din ură politică", premierul Victor Ponta "ar fi în stare să lase un om să moară".

Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltător faptul că preşedintele Traian Băsescu a avut "nesimţirea" ca, după ce "i-a făcut dosar penal", să-l sune pe medicul Şerban Brădişteanu şi să-l roage să meargă în Turcia pentru a analiza starea de sănătate a lui Florin Cioabă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici