Udrea spune că "în mod categoric" nu va candida la şefia PDL

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri seară, la Sibiu, că "în mod categoric" nu va candida la şefia PDL, afirmând că este o diferenţă între a dori ceva şi a putea.

15 afișări
Imaginea articolului Udrea spune că "în mod categoric" nu va candida la şefia PDL

Udrea spune că "în mod categoric" nu va candida la şefia PDL (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Elena Udrea a fost întrebată de jurnalişti dacă intenţionează să candideze la şefia PDL.

"În mod categoric, nu voi candida", a răspuns Udrea.

Întrebată însă dacă şi-ar dori să facă acest lucru, Elena Udrea a răspuns: "Este o diferenţă între a-ţi dori ceva şi a putea".

Elena Udrea s-a aflat, vineri seară, la Sibiu, pentru a semna două contracte de finanţare nerambursabilă din fonduri europene pentru reabilitarea a 18 biserici fortificate din judeţele Sibiu, Alba, Mureş şi Braşov, dar şi a Bisericii Evanghelice din Sibiu.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că ar vota pentru funcţia de preşedinte al partidului "o femeie frumoasă, deşteaptă şi bine, bine intenţionată".

Ioan Oltean a făcut aceste afirmaţii după ce a fost întrebat de un jurnalist dacă partidele din România sunt pregătite să fie conduse de o femeie, el refuzând să răspundă iniţial la o altă întrebare referitoare la o posibilă candidatură la şefia PDL a Elenei Udrea.

"De ce nu? Poporul acesta este unul misogin? Eu nu sunt misogin, aşa că eu aş vota o femeie frumoasă, deşteaptă şi bine, bine intenţionată. De ce nu? Frumoasă, deşteaptă şi bine intenţionată, cu cunoştinţe vaste şi cu dorinţa de a face ceva în ţara aceasta", a subliniat Ioan Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici