Udrea: Blaga ar avea şanse să câştige dacă ar candida la şefia PDL

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri seară, că liderul PDL Vasile Blaga ar avea foarte mari şanse să câştige dacă ar candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii, menţionând că ar susţine candidatura.

35 afișări
Imaginea articolului Udrea: Blaga ar avea şanse să câştige dacă ar candida la şefia PDL

Udrea: Blaga ar avea şanse să câştige dacă ar candida la şefia PDL (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cred că este o candidatură care va avea multă susţinere în partid dacă se va întâmpla. Pentru partid, domnul Vasile Blaga este istoria partidului şi este şi prezent în partid în foarte mare măsură. Deci dacă s-ar întâmpla, cred că are foarte mari şanse să şi câştige în partid", a spus Udrea, după ce a participat la lansarea Fundaţiei Creştin-Democrate a lui Baconschi, eveniment desfăşurat la Ateneul Român.

Întrebată dacă ar susţine o astfel de candidatură a lui Vasile Blaga, Elena Udrea a răspuns: "Sigur că da".

Anterior, Udrea declarase că "orice competiţie este binevenită" în PDL.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, la interviurile "Gândul", că, în mod sigur, la viitorul Congres va candida pentru o funcţie în partid, el admiţând că este posibil să candideze la preşedinţia PDL, "dacă lucrurile vor evolua spre o tensionare a relaţiilor din partid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici