Udrea spune că în mod sigur Băsescu nu s-a referit la ea prin criticarea "greilor" care nu apără PDL

Liderul PDL Bucureşti, ministrul Elena Udrea a declarat, miercuri, că ea nu este "o stea" şi că în mod sigur preşedintele Traian Băsescu nu s-a referit la ea atunci când i-a criticat pe liderii partidului că nu apără public partidul liberal-democrat.

23 afișări
Imaginea articolului Udrea spune că în mod sigur Băsescu nu s-a referit la ea prin criticarea "greilor" care nu apără PDL

Udrea spune că în mod sigur Băsescu nu s-a referit la ea prin criticarea "greilor" care nu apără PDL (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebată de jurnalişti cum comentează declaraţiile şefului statului, conform căruia "stelele PDL stau în tranşee şi trimit la înaintare infanteriştii", Udrea a spus, în timpul întrebării, "Eu nu sunt o stea", după care a răspuns: "În mod sigur nu se referea la mine".

Preşedintele Băsescu a criticat, luni seară, la întâlnirea cu parlamentarii PDL, modul în care este apărată public situaţia formaţiunii de către liderii acesteia.

Băsescu i-a criticat pe "greii" partidului pentru faptul că nu apără public formaţiunea, menţionând că "stelele partidului stau bine ascunse în tranşee, ca să nu-i atingă vreun glonţ".

De asemenea, şeful statului le-a recomandat democrat-liberalilor care merg la diverse posturi de televiziune pentru a apăra partidul să se documenteze în prealabil.

Liderii PDL Adriean Videanu, Ioan Oltean, Cezar Preda şi Valeriu Tabără au declarat, marţi, întrebaţi de MEDIAFAX, că nu ştiu la cine s-a referit şeful statului când a reproşat conducerii PDL că "stelele partidului" stau ascunse în tranşee şi nu iau public apărarea formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici