Udrea: USL a spus că va arăta ce nenorociri a făcut Elena Udrea. Au găsit nişte capace de toaletă

Elena Udrea spune că în toată cariera sa politică nu are rezerve care să o oprească să se lupte cu guvernarea USL şi că din toate acuzaţiile ce i s-au adus se vorbeşte doar despre nişte capace de toaletă, cumpărate după ce a plecat ea din minister, dorindu-i lui Dragnea "să le folosească cu plăcere"

945 afișări
Imaginea articolului Udrea: USL a spus că va arăta ce nenorociri a făcut Elena Udrea. Au găsit nişte capace de toaletă

Udrea: USL a spus că va arăta ce nenorociri a făcut Elena Udrea. Au găsit nişte capace de toaletă (Imagine: Bogdan Stamatin / MediafaxFoto)

"Nu există nimic care să mă oprească, care să mă facă să am o rezervă în a mă lupta cu USL, cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu", a declarat, sâmbătă, Elena Udrea la prezentarea la Suceava a moţiunii cu care vrea să câştige preşedinţia PDL.

Ea a subliniat că atunci când a avut de dus la capăt un proiect l-a dus indiferent câtă opoziţie a avut din partea adversarilor politici, că nu a făcut compromisuri, nu s-a lăsat şantajată, şi nici nu a fost impresionată de campaniile de presă care s-au dus împotriva ei ani de zile.

"A ameninţat USL că o să vină la guvernare şi o să arate ce nenorociri a făcut Elena Udrea. După un an de zile de când nu mai sunt ministru au descoperit capacele de toaletă, care şi alea erau cumpărate după ce am plecat eu din minister. Dacă atâta tot au putut să găsească, nişte capace de toaletă, îi doresc domnului Dragnea să le folosească cu plăcere", a spus Udrea.

Ea a mai declarat că nu a lăsat niciun "schelet" în sertarele, în dulapurile ministerului pe care l-a condus şi nu are de ce să-i fie frică de actuala guvernare, şi nici de campaniile de presă ale lui Dan Voiculescu.

Udrea a arătat că are curajul să se lupte pentru PDL ca partidul să câştige viitoarele alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici