Udrea: USL nu e în stare nu să văruiască, ci să taie panglici la toate proiectele începute de PDL

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă seară, la Suceava, că guvernarea PDL a fost responsabilă, iar actuala guvernare USL nu e în stare nu numai să văruiască, ci să taie panglici la toate proiectele iniţiate de PDL.

187 afișări
Imaginea articolului Udrea: USL nu e în stare nu să văruiască, ci să taie panglici la toate proiectele începute de PDL

Udrea: USL nu e în stare nu să văruiască, ci să taie panglici la toate proiectele începute de PDL (Imagine: Andreea Balaurea / MediafaxFoto)

"O guvernare care a lăsat în urmă atât de multe proiecte încât guvernul USL nu că nu este în stare să zugrăvească ce am construit noi, nu e în stare nici măcar să taie panglici la toate proiectele pe care le-am început", a spus Udrea, care şi-a prezentat, în faţa membrilor PDL Suceava, moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte al PDL la Convenţia Naţională din 23 martie.

Udrea a arătat că nu este suficient ca PDL să fie în opoziţie ca să crească în opţiunile electoratului şi că este nevoie ca în fiecare zi să arate electoratului greşelile guvenării USL.

"Din nou, România astăzi este pe primul loc în Uniunea Europeană la rata inflaţiei. A fost în ianuarie 5,9 la sută, în februarie 4,8. E prima ţară cu cea mai mare inflaţie din UE. Asta înseamnă o viaţă mai scumpă, preţuri mai mari pentru români", a spus Elena Udrea.

Ea a mai declarat că în fiecare zi se pierd locuri de muncă şi că USL a promis un milion de locuri de muncă, dar între timp au apărut o sută de mii de noi şomeri.

"Cine sancţionează abuzurile şi incompetenţa acestei guvernări, cine le vorbeşte românilor astăzi despre ceea ce se întâmplă rău sub ocupaţia USL. Dacă nu o facem noi, dacă nu suntem noi partidul de opoziţie care să apere românii, chiar şi pe cei care s-au lăsat păcăliţi de cei din USL, o vor face alţii", a spus Udrea.

Ea a arătat că PDL riscă să piardă principalul loc de partid de opoziţie şi riscă să nu fie nici principalul partid de centru-dreapta, precizând că s-a înfiinţat o alianţă nouă de centru dreapta între Forţa Civică şi PNŢCD.

"Orice proiect politic major de centru dreapta trebuie să se construiască în jurul PDL", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici