Uioreanu: Profilul şi traseul lui Lucian Croitoru, posibil ale unui ofiţer sub acoperire

Deputatul PNL Horea Uioreanu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că din "analiza" pe care a primit-o de la "un grup de analişti" ar reieşi că "profilul şi traseul" premierului desemnat Lucian Croitoru ar putea fi ale unui "ofiţer sub acoperire", transmite corespondentul MEDIAFAX.

46 afișări
Imaginea articolului Uioreanu: Profilul şi traseul lui Lucian Croitoru, posibil ale unui ofiţer sub acoperire

Deputatul PNL Horea Uioreanu (Imagine: Mediafax Foto)

Uioreanu a declarat că această concluzie reiese dintr-o analiză pe care a primit-o, vineri, referitoare la Lucian Croitoru.

"Din analiza pe care am primit-o de la un grup de analişti, una dintre concluzii este că profilul lui este posibil să fie al unui ofiţer sub acoperire. Aici intră calificarea şi poziţiile cheie pe care le-a deţinut, niciodată o poziţie fruntaşă, de conducător, ci de sfătuitor, intersecţia sa în viaţă şi societate cu adevăraţi ofiţeri sub acoperire sau ofiţeri de Securitate. De asemenea, posibila legătură de rudenie cu Mircea Croitoru, fost ofiţer de spionaj al Securităţii, care a lucrat în diplomaţie, împreună cu domnul Baltazar (Bogdan Baltazar - n.r.). Poate şi domnul Baltazar, prin declaraţiile de susţinere a lui Croitoru, ridică suspiciuni", a spus Uioreanu.

Potrivit deputatului liberal, studiul "nu dă cert" că este vorba despre un ofiţer sub acoperire, ci "activitatea, cariera, traseul, intersecţia cu anumiţi oameni" indică "un profil posibil al unui ofiţer sub acoperire".

Preşedintele Traian Băsecu l-a desemnat, joi, pentru funcţia de premier pe Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici