Ungureanu: Şefii de organizaţii FC au termen 15 octombrie să sporească de trei ori numărul membrilor

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, le-a transmis, duminică, tututor şefilor de organizaţii că au termen două săptămâni pentru a spori de trei ori numărul de membri, iar "în general niciun membru să nu rămână" fără pagină pe Facebook.

1183 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Şefii de organizaţii FC au termen 15 octombrie să sporească de trei ori numărul membrilor

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Prezent la Arad pentru a participa la prima întâlnire regională a partidului Forţa Civică şi pentru lansarea locală a Alianţei România Dreaptă, Mihai Răzvan Ungureanu s-a adresat celor aproximativ 300 de membri şi simpatizanţi veniţi din regiunea de vest, printre aceştia şi membri sau lideri arădeni ai PDL.

Ungureanu a transmis un mesaj de mobilizare, în care le-a cerut tuturor şefilor de organizaţii din ţară "să sporească de trei ori numărul de membri".

"Toţi şefii de organizaţii au termen ca până la 15 octombrie să sporească de trei ori numărul de membrii de acum. Sper că s-a auzit, dar nu orice fel de resursă umană, nu judecăm după cantitate, ci după calitate", le-a transmis Ungureanu liderilor locali.

El s-a adresat şi membrilor simpli, cerându-le să participe la dezvoltarea resursei umane din partid.

"Fiecare membru de partid în parte, începeţi să vorbiţi, fiţi apostolii acestui fel de a face politică. Fiţi pescuitori de oameni, dar aveţi grijă ce alegeţi, este nevoie ca FC să crească, mai ales pe seama celor care nu se duc la vot", a spus preşedintele Forţei Civice.

Acesta le-a mai cerut membrilor să socializeze pe Internet şi să-şi facă pagini pe Facebook.

"Tinerilor le spun să nu existe membru care să nu aibă pagină de Facebook. Dar nici membri ai organizaţiei de seniori şi, în general, niciun membru al nostru nu ar trebui să fie lipsit de un asemenea instrument de comunicare. Si eu am învăţat pe Facebook în ultimele două luni, deci poate oricine", a spus Ungureanu.

Preşedintele Forţa Civică a adăugat că până la sfârşitul anului îşi doreşte ca partidul să devină al patrulea ca importanţă pe scena politică.

Referitor la alegerile parlamentare, Ungureanu a afirmat că ARD va aborda atât o strategie naţională, cât şi strategii locale, în funcţie de subiectele locale de care sunt interesaţi alegătorii.

"Vă veţi face inventarul subiectelor de interes, pe ele vă construiţi mesajul", le-a spus MRU celor prezenţi în sala de spectacole a Teatrului Clasic "Ioan Slavici" Arad.

Ungureanu s-a referit şi la ICC, despre care a spus că nu se desfiinţează, ci rămâne "complementul partidului".

"ICC este modul prin care Forţa Civică îşi transpune în practică viziunile. Cine vine dinspre ICC spre partid, rămâne în continuare membru ICC", a spus Ungureanu.

La întâlnirea de la Arad a avut loc şi lansarea locală a ARD, la aceasta participând liderii judeţeni ai PDL, Forţa Civică şi PNTCD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici