UNPR i-a transmis lui Dacian Cioloş că va avea sprijinul parlamentarilor Uniunii

UNPR i-a transmis premierul desemnat Dacian Cioloş, în cadrul discuţiilor care au avut loc miercuri, că Uniunea va sprijini noul Executiv atât la votul de învestitură, cât şi în Parlament, pe proiectele guvernamentale importante.

462 afișări
Imaginea articolului UNPR i-a transmis lui Dacian Cioloş că va avea sprijinul parlamentarilor Uniunii

UNPR i-a transmis lui Dacian Cioloş că va avea sprijinul parlamentarilor Uniunii (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

"UNPR şi-a reafirmat susţinerea pentru preşedintele României pe toate proiectele din domeniul securităţii naţionale. Gabriel Oprea a subliniat faptul că România are nevoie de stabilitate. (...) Uniunea va susţine în Parlament premierul desemnat şi Cabinetul propus de acesta", se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

La discuţiile cu premierul desemnat Dacian Cioloş, care au avut loc la sediul UNPR, Uniunea a fost reprezentată de preşedintele Gabriel Oprea, secretarul general Neculai Onţanu, secretarul general adjunct Ion Toma şi vicepreşedinţii Valeriu Steriu şi Eugen Nicolicea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici