Video UPDATE Aurelian Bădulescu şi Tudor Ionescu, aleşi viceprimari ai Capitalei/ Cine sunt cei care vor administra Bucureştiul - VIDEO

Aurelian Bădulescu, din partea PSD + UNPR, şi Tudor Ionescu, candidat ALDE, au fost aleşi viceprimari ai Capitalei, în cadrul primei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în noua componenţă, primind fiecare câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.

3887 afișări

În cadrul primei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în noua componenţa, consilierii locali au decis ca Aurelian Bădulescu, din partea PSD + UNPR, şi Tudor Ionescu, reprezentant ALDE, să fie viceprimari ai Capitalei, aceştia primind câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.

În cursa pentru funcţia de viceprimar s-au înscris Cătălin Deaconescu, din partea PNL, şi Lucian Iliescu, reprezentant PMP. Consilierii Uniunii Salvaţi Bucureştiul nu au făcut o propunere pentru funcţia de viceprimar.

Ambii viceprimari aleşi sunt controversaţi în spaţiul public: Tudor Ionescu, din partea ALDE, devenit cunoscut după ce a apărut filmat în ipostaze indecente, şi Aurelian Bădulescu, din partea PSD, fost avocat al lui George Becali.

Tudor Ionescu este membru ALDE, în trecut fiind membru al Partidului Naţional Liberal.

Noul viceprimar a ocupat funcţia de consillier la Parlamentul European.

Tudor Ionescu a devenit cunoscut după ce în urmă cu câţiva ani au apărut imagini în care Tudor Ionescu apărea în ipostaze indecente, în presă mondenă vehiculându-se că ar fi avut o relaţie cu vedeta de televiziune Oana Zăvoranu.

Al doilea viceprimar, Aurelian Bădulescu, a fost propus de PSD şi este avocat. În perioada 2008 - 2012 a fost consilier general din partea Partidului Noua Generaţie, fiind şi avocatul lui George Becali, cel care a înfiinţat PNG.

"Eu, înainte de a deveni ales de către cetăţenii din Bucureşti, am fost avocat şi, ştiţi destul de bine, poate şi dumneavoastră aţi avut probleme acasă, un avocat, un preot şi un doctor vin acolo unde sunt chemaţi", a declarat Aurelian Bădulescu fiind întrebat despre relaţia pe care o are cu George Becali.

Tudor Ionescu, candidat ALDE, şi Aurelian Bădulescu, din partea PSD + UNPR, au fost aleşi viceprimari ai Capitalei, în cadrul primei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în noua componenţă, primind fiecare câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici