USL îl acuză pe Traian Băsescu de "trădare naţională"

Liderul eurodeputaţilor PSD, Cătălin Ivan, a susţinut, duminică, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Traian Băsescu este cel mai iresponsabil şef de stat din istoria mapamondului, el acuzându-l pe preşedinte de faptul că, prin declaraţiile sale, a făcut "un gest grav de trădare naţională".

284 afișări
Imaginea articolului USL îl acuză pe Traian Băsescu de "trădare naţională"

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am spus multe în această campanie despre Traian Băsescu, dar nu am spus că e cel mai iresponsabil şef de stat din istoria nu numai a României, ci cred că a mapamondului. E incredibil cum un personaj poate să pună în pericol viitorul ţării, doar că în timp ce se relaxa la Predeal s-a gândit să facă şi azi campanie pentru ARD. Niciodată drumul european al României nu a fost pus în discuţie după Revoluţia din 1989. Niciodată românii nu au fost şi nu vor trebui împărţiţi vreodată din partea unor oameni responsabili, ceea ce nu e cazul lui Traian Băsescu, între pro-europeni şi anti-europeni", a spus Ivan.

El a arătat că românii care merg şi votează duminică în cadrul ALEGERILOR PARLAMENTARE nu îşi exprimă votul pentru o zonă gri, neagră sau albă, ci pentru propriul viitor şi a precizat că, prin declaraţiile sale de duminică, şeful statului a făcut un gest grav de trădare naţională.

"Iar ce face Traian Băsescu cu declaraţiile sale de azi e un gest grav de trădare naţională. Este evidentă strategia lui Traian Băsescu de a arunca toată clasa politică într-o nouă criză. Nu ne aşteptăm ca de mâine sau de azi să se schimbe Traian Băsescu, ne aşteptăm ca românii să vină la vot şi să voteze în număr cât mai mare", a spus Ivan.

El l-a acuzat pe Traian Băsescu de faptul că pune în pericol viitorul României prin declaraţii "halucinante", fiind un "preşedinte iresponsabil".

Preşedintele Traian Băsescu i-a îndemnat pe români, într-un mesaj video postat sâmbătă pe Facebook, să meargă la urne, precizând că votul lor va arăta dacă "rămânem în zona gri, acolo unde politicienii aflaţi la putere susţin că trebuie să fim", sau "ne continuăm drumul spre Bruxelles şi spre parteneriatul cu SUA".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici