USR Bucureşti îşi alege candidatul pentru Primăria Capitalei: Nicuşor Dan sau Dragoş Dragoteanu

USR Bucureşti îşi alege sâmbătă candidatul pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan şi Dragoş Dragoteanu fiind singurii înscrişi în cursă. Tot sâmbătă începe votul pentru alegerea conducerii USR Bucureşti, care va dura trei zile, a declarat preşedinte interimar al filialei, pentru MEDIAFAX.

799 afișări
Imaginea articolului USR Bucureşti îşi alege candidatul pentru Primăria Capitalei: Nicuşor Dan sau Dragoş Dragoteanu

USR Bucureşti îşi alege candidatul pentru Primăria Capitalei: Nicuşor Dan sau Dragoş Dragoteanu

„Dimineaţă acum de la 10:00 până la 14:00 alegem comisia de arbitraj şi comisia de cenzori, stabilim candidatul pentru Primăria Generală al USR Bucureşti şi alte aspecte organizatorice, apoi începem votul efectiv pe conducerea filialei, care va dura trei zile. Ne-am gândit să fie cât mai democratic, am vrut să facilităm cât mai mult şi să vină cât mai mulţi să voteze”, a declarat Dumitru Dobrev, preşedintele interimar al filialei, pentru MEDIAFAX.

El a precizat că în cursa pentru Primăria Capitalei s-au înscris doi candidaţi: Nicuşor Dan şi Dragoş Dragoteanu.

De asemenea, pentru funcţia de preşedinte al USR Bucureşti s-au înscris şapte candidaţi: deputaţii Cristian Seidler şi Claudiu Năsui, consilierii municipali Bogdan Stroe, Marian Bumbar şi Cosmin Victor Smighelschi, precum şi Mihnea Dobre (USR Sector 4) şi Antonio Andruşceac (candidatul USR pentru Primăria Sectorului 4).

„Cei cu şanse mari ar fi deputatul Seidler, deputatul Claudiu Npsui şi mai este Bogdan Stroe. Sunt peste 2000 de reprezentanţi care vor vota”, a completat Dobrev, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele interimar al filialei a menţionat că pentru un loc în Biroul Municipal concurează 56 de membrii ai filialei.

Potrivit statutului organizaţiei, va deveni preşedinte USR Bucureşti candidatul care întruneşte cel puţin 50%+1 din numărul voturilor exprimate. Dobrev a susţinut că dacă nu se va reuşi acest lucru, atunci se va organiza un al doilea tur de scrutin pe 14 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
conducere,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici