Vanghelie: Aura Vasile s-a răzgândit, nu mai pleacă din PSD

Liderul PSD Marian Vanghelie a declarat, luni seară, că a avut o discuţie cu deputatul Aura Vasile, iar aceasta a renunţat la a pleca din PSD la UNPR.

838 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Aura Vasile s-a răzgândit, nu mai pleacă din PSD

Vanghelie: Aura Vasile s-a răzgândit, nu mai pleacă din PSD (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"S-a convins singură să nu mai plece din PSD, nu eu am convins-o. Am încercat doar să îi reamintesc din câte am, trecut împreună", a spus Marian Vanghelie.

Potrivit acestuia, la un moment dat Aura Vasile a recunoscut că nu este o decizie bună să plece la UNPR.

"Recunoştea că nu e decizie bună şi îi părea rău la un moment dat", a mai afirmat Vanghelie.

Întrebat dacă el ia în calcul să plece la UNPR, sau la un eventual partid al lui Mircea Geoană, Vanghelie a răspuns: "Nu mă interesează să plec din PSD. Nu mă voi înscrie în niciun alt partid".

Deputatul Aura Vasile a fost internată, luni seară, la Spitalul Universitar în urma unui puseu de tensiune, incidentul petrecându-se în timpul unei discuţii cu liderul PSD Marian Vanghelie.

Deputatul Aura Vasile anunţa, luni, că a hotărât să se alăture celor din UNPR, "cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide", ea menţionând că rămâne pe mai departe "războinică şi dedicată cauzei" în care crede.

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD, fiind viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici