Vanghelie: Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa!

Fostul preşedinte al PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, la prima şedinţă a Biroului coordonator impus de CExN la conducerea filialei, că s-a născut preşedinte pentru că "aşa l-a făcut viaţa", el apreciind decizia CExN ca fiind una constructivă.

1026 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa!

Vanghelie: Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa! (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa, să ştiţi!", le-a spus Vanghelie jurnaliştilor care doreau să ştie dacă mai este sau nu preşedinte la PSD Bucureşti.

Vanghelie a apreciat că decizia CExN este una constructivă şi a comparat-o cu modul de funcţionare a societăţii româneşti.

"Nu cred că dacă toată conducerea partidului vine să-şi aducă aportul poate să fie o sancţiune. Cred că e un câştig, nu? Că vin cu tot bagajul lor de cunoştinţe şi sunt sigur că vom lua un scor mult mai mare la Bucureşti", a afirmat Vanghelie.

El a spus că nu a înţeles dacă i s-a reproşat ceva în legătură cu activitatea filialei.

"Nu am înţeles exact dacă s-a reproşat ceva şi nu înţeleg de ce trebuie să se reproşeze pentru că, pe fond, eu cred că se vine cu un plus de valoare. Nu cred că asta e problema", a mai spus Marian Vanghelie.

El a subliniat că viaţa va demonstra dacă are sau nu dreptate.

"Momentan nu ştiu dacă e chiar important ce cred eu, dar cred că viaţa va demonstra dacă am dreptate sau nu", a conshis Vanghelie.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că, "pentru perioada preelectorală", Organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

Victor Ponta a făcut acest anunţ după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de luni seară, precizând că este vorba despre o decizie "strict organizatorică".

Conform liderului PSD, în CExN s-a dat un vot pentru luarea acestei decizii şi s-au înregistrat doar 6 abţineri şi niciun vot "împotrivă".

Ponta a spus că decizia a fost luată în baza articolului 158 litera "j" din Statutul partidului şi a refuzat să spună ce i s-a reproşat lui Marian Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici