Vanghelie, întrebat despre conturile Primăriei Sectorului 5: Sunt blocate de Boc, Udrea şi Berceanu

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat joi, întrebat dacă au fost deblocate conturile Primăriei, că în România conturile sunt blocate de Emil Boc, Elena Udrea şi Radu Berceanu.

28 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, întrebat despre conturile Primăriei Sectorului 5: Sunt blocate de Boc, Udrea şi Berceanu

Vanghelie, întrebat despre conturile Primăriei Sectorului 5: Sunt blocate de Boc, Udrea şi Berceanu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă au fost deblocate conturile Primăriei sectorului 5, Vanghelie a răspuns: "Cred că conturile sunt blocate în România de domnul Emil Boc, de doamna Udrea, de domnul Berceanu şi de toţi băieţii ăştia care au nenorocit această ţară. Conturile Primăriei Sectorului 5 pentru ei erau o poveste. Având în vedere că România este blocată, nu mai avea nicio importanţă, dar funcţionăm normal".

În 8 septembrie, conturile Primăriei Sectorului 5 au fost blocate şi alimentarea acestora a fost suspendată de către DFPB, deoarece hotărârile Consiliului Local sector 5 pentru aprobarea noii organizări a primăriei şi pentru rectificarea bugetară nu au fost comunicate în termenul legal, adică la 10 zile de la data adoptării lor.

Prefectura Municipiului Bucureşti a comunicat în 10 septembrie că a fost dat avizul de legalitate pe hotărârile Consiliului Local ale Sectorului 5 prin care sunt aprobate noua structură organizatorică a Primăriei şi rectificarea bugetară.

Prefectura a înaintat Direcţiei Generale de Finanţe Publice (DGFP) Bucureşti hotărârile pentru a se verifica încadrarea în sumele alocate cheltuielilor de personal prevăzute în Ordonanţa 63/2010. În urma acestui control, "dacă nu se vor constata nereguli Direcţia de Finanţe Publice Bucureşti, se va ridica sancţiunea aplicată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici