Vanghelie: Nu sunt prieten cu Ponta, dar iubesc PSD. Este important un preşedinte de stânga

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, la o reuniune electorală la care a participat şi preşedintele PSD, Victor Ponta, că nu este prieten cu acesta, dar iubeşte PSD şi că este mai important decât orice un preşedinte de stânga în România.

170 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu sunt prieten cu Ponta, dar iubesc PSD. Este important un preşedinte de stânga

Marian Vanghelie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Nu sunt prieten cu Victor Ponta, dar iubesc partidul şi cred că e mai important decât orice un preşedinte de stânga în România. Nu trebuie neapărat să ne înţelegem întotdeauna, dar trebuie să ne înţelegem în interesul dumneavostră (al social-democraţilor, n.r.) Şi cred că o să fie şi prietenul meu, dacă iese preşedinte", a spus Vanghelie.

El a spus că îşi doreşte ca Victor Ponta să obţină în Bucureşti 45% din voturi în turul întâi al prezidenţialelor, adăugând că este sigur că în turul secund preşedintele PSD va obţine 55% în Capitală.

"Am un pariu cu mine că Sectorul 5 va fi în primele cinci judeţe din România", a mai spus Vanghelie.

El şi-a luat angajamentul că până se va termina campania electorală nu se va mai bate şi nu se va mai supăra cu nimeni, arătând că îşi doreşte ca Victor Ponta să câştige alegerile.

La rândul său, preşedintele PSD, Victor Ponta, a arătat că are numai prieteni în sală şi că după ce va câştiga alegerile va avea şi mai mulţi prieteni.

"Am numai prieteni în sală. După ce voi fi preşedintele României, o să am şi mai mulţi prieteni", a spus Ponta.

Miercuri seară, la Sala Palatului, a avut loc reuniunea electorală a social-democraţilor din organizaţiile PSD Sector 1, Sector 5 şi Sector 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici