Vanghelie organizează de 1 Mai un miting de protest

PSD Bucureşti va organiza, de 1 Mai, în loc de tradiţionala manifestare din Parcul Izvor cu mici şi bere, un miting de protest lângă Ministerul Muncii, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

24 afișări
Imaginea articolului Vanghelie organizează de 1 Mai un miting de protest

Vanghelie organizează de 1 Mai un miting de protest (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Silviu Matei)

Sursele citate au arătat că, deocamdată, nu s-a decis la nivelul conducerii PSD Bucureşti câţi membri de partid vor fi prezenţi la acest miting.

Aceleaşi surse au menţionat că, în 2 Mai, PSD va organiza, la sediul din Şoseaua Kiseleff, o acţiune în care noilor înscrişi în partid li se vor înmâna carnetele de membru al formaţiunii.

La acţiunea din 2 Mai va fi prezent şi Victor Ponta, la sediul din Şoseaua Kiseleff fiind aşteptaţi tinerii care s-au înscris în PSD după Congresul din 20 februarie, inclusiv prin procedură on-line, demers pentru care social-democraţii au avut şi reclame în unele ziare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici