Vanghelie: Primarii care au migrat pe Ordonanţa 55 să îşi piardă mandatul

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a afirmat, duminică, la lansarea a noului proiect social democrat România noastră, că primarii care au migrat pe baza Ordonanţei 55 trebuie să-şi piardă mandatul şi a spus că propune modificarea Codului Muncii.

280 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Primarii care au migrat pe Ordonanţa 55 să îşi piardă mandatul

Vanghelie: Primarii care au migrat pe Ordonanţa 55 să îşi piardă mandatul (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Să-şi piardă mandatul acei primari care au fost luaţi pe Ordonanţa 55", a spus Vanghelie.

El a arătat că parlamentarii nu trebuie să mai stea la coadă la miniştri, ci miniştrii trebuie să meargă în Parlament.

Vanghelie a spus că trebuie modificat Codul Muncii, pentru că cei cu studii superioare să nu mai fie plătiţi cu sume derizorii, ca muncitorii necalificaţi.

"Am promis de câţiva ani să fie modificat acest Cod al Muncii, care a generat ca românii cu studii să fie plătiţi cu sume derizorii, ca muncitorii necalificaţi. Să schimbăm Codul Muncii, ca aceştia să ia dublul salariului minim pe economie", a adăugat Vanghelie.

El a anunţat că vor fi mulţi parlamentari care se vor alătura noului proiect al stângii şi aceştia vor trebui să spună că nu sunt de acord cu asemenea "lucruri, compromisuri".

El a mai arătat că a mai trecut peste "un hop" când a candidat independent la primărie şi a câştigat şi că aşa se va întâmpla şi acum.

El i-a criticat pe Victor Ponta şi Gabriel Oprea, arătând că au făcut presiuni asupra parlamentarilor să nu fie prezenţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici