Vântu confirmă că s-a întâlnit cu Geoană în Delta Dunării

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a confirmat, miercuri, la Realitatea TV, că s-a întâlnit cu Mircea Geoană, în Delta Dunării, aşa cum a susţinut Traian Băsescu, însă a apreciat, ironic, că şeful statului nu l-a putut contacta pe liderul PSD din cauza "vreunui bruiaj pe fir".

120 afișări
Imaginea articolului Vântu confirmă că s-a întâlnit cu Geoană în Delta Dunării

Sorin Ovidiu Vântu (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Întrebat dacă poate confirma întâlnirile pe care le-ar fi avut în Delta Dunării cu Mircea Geoană, aşa cum spunea Traian Băsescu, Vântu a răspuns: "Evident".

În legătură cu reproşul lui Băsescu potrivit căruia în timpul uneia dintre întâlnirile cu omul de afaceri nu l-a putut contacta, timp de câteva ore, pe Mircea Geoană, răspunsul lui Sorin Ovidiu Vântu a fost ironic: "O fi având domnia sa vreun bruiaj pe fir".

"Felicitări domnului Băsescu, care a reuşit să-şi facă rost de un serviciu de informaţii on-line. Văd că este perfect informat cu toate întâlnirile. În ciuda acestor informări, voi continua să mă întâlnesc în public cu români de-ai mei, oameni de afaceri, oameni politici, salariaţi şi aşa mai departe", a spus el, referindu-se şi la informaţiile din presă privind întâlnirea sa de miercuri dimineaţă cu Dinu Patriciu, informaţii la care Băsescu a făcut referire în cursul zilei.

Preşedintele Băsescu a declarat, în 12 noiembrie, la B1 TV, că l-a sunat pe Mircea Geoană, iar acesta nu i-a răspuns, deoarece nu putea fi deranjat când vorbea cu Sorin Ovidiu Vântu, sugerând ca liderul PSD să fie întrebat de câte ori a fost chemat "ca lacheul" în Delta Dunării pentru a primi instrucţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici