Vântu despre Poştă: Nu mi-a trecut prin cap să cumpăr o adunătură de mortar şi ciment

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a declarat, miercuri, la Realitarea TV, referitor la acuzele şefului statului că ar fi interesat de privatizarea Poştei Române, că nu i-a trecut prin cap nicio clipă să cumpere "o adunătură de mortar şi ciment", menţionând că nu este "speculator imobiliar".

24 afișări
Imaginea articolului Vântu despre Poştă: Nu mi-a trecut prin cap să cumpăr o adunătură de mortar şi ciment

Vântu despre Poştă: Nu mi-a trecut prin cap să cumpăr o adunătură de mortar şi ciment (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

"În privinţa Poştei ... Aveti cuvântul meu de onoare că nici măcar o clipă nu mi-a trecut prin cap să cumpăr o adunătură de mortar şi ciment. Eu nu sunt speculator imobiliar", a spus Vântu, răspunzând unei întrebări.

Solicitat să precizeze la ce s-a referit atunci când a vorbit de "adunătură de mortar şi ciment", Vântu a răspuns: "Păi, ce înseamnă Poşta azi? Clădiri. Eu nu cumpăr clădiri, nu mă ocup de estate, eu mă ocup doar cu cash, sunt speculator financiar şi atât".

El a adăugat că, întâmplător, în România are şi un trust de media, "care se pare că în anumite situaţii îl deranjează pe domnul Traian Băsescu".

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit în mai multe rânduri despre grupurile de interese care ar fi vrut să preia Poşta Română, regia de sare sau Romgaz.

"Nu am făcut o înţelegere cu oligarhii, nu am făcut o înţelegere cu mogulii de presă, nu am vrut ca Sorin Ovidiu Vântu să preia Poşta Română şi nu am făcut nicio înţelegere să i se închidă dosarele lui Dinu Patriciu", a spus Băsescu, într-un miting, la Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici