Vela, apostrofat de Orban: Nu staţi numai cu ochii pe infractori

  • Premierul Ludovic Orban l-a apostrofat, vineri, pe ministrul de Interne, Marcel Vela
  • Orban i-a cerut toleranţă zero faţă de intracţionalitate
  • Ministrul Vela a răspuns că a înţeles.
814 afișări
Imaginea articolului Vela, apostrofat de Orban: Nu staţi numai cu ochii pe infractori

Vela, apostrofat de Orban: Nu staţi numai cu ochii pe infractori

Ludovic Orban a declarat vineri înaintea şedinţei de Guvern că îl încurajează pe Marcel Vela să transmită Poliţiei şi Jandameriei că trebuie să intensifice lupta împotriva reţelelor infracţionale, împotriva clanurilor interlope, fără menajamente.

„Toleranţă zero faţă de infracţionalitate”, a spus Orban.

Ministrul Vela a răspuns că a înţeles.

„Suntem cu ochii pe ei”, a spus acesta.

Şeful Guvernului i-a cerut să nu fie „doar cu ochii” pe infractori.

„Dacă numai vă uitaţi la ei, vă daţi seama... Să fiţi cu altceva pe ei”, a spus Orban, ministrul de Interne replicând că stă „şi cu legea”.

Premierul i-a mai cerut lui Marcel Vela o mai bună colaborare cu toţi factorii instituţionali implicaţi, cu justiţia, cu procurorii şi instanţele, pentru a se asigura o eficienţă maximă la intervenţii.

„Acolo unde sunt şefi de poliţie care nu iau măsuri împotriva reţelelor infracţionale trebuie schimbaţi fără menajamente”, a mai spus Ludovic Orban.

Marcel Vela a precizat că au fost demarate mai multe controale, inclusiv la Bucureşti, unde este trimis Corpul de Control al ministrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
vela,
clanuri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici