Videanu, întrebat dacă Boc ar trebui să plece din fruntea PDL dacă rămâne premier: Nu neapărat

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, într-un interviu pentru ziarul "Gândul", că cel puţin în perioada de criză funcţia politică ar trebui să fie separată, în PDL, de cea din Guvern, menţionând că o variantă legată de Emil Boc ar fi ca acesta să renunţe la şefia formaţiunii dacă rămâne premier.

20 afișări
Imaginea articolului Videanu, întrebat dacă Boc ar trebui să plece din fruntea PDL dacă rămâne premier: Nu neapărat

Videanu, întrebat dacă Boc ar trebui să plece din fruntea PDL dacă rămâne premier: Nu neapărat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a declarat că este de părere, aşa cum a mai spus, că cel puţin în această perioadă de criză, funcţia politică ar trebui separată de cea din Guvern.

Întrebat într-un interviu pentru ziarul "Gândul" dacă Emil Boc ar trebui să se retragă de la şefia partidului dacă rămâne premier, Videanu a răspuns: "Nu neapărat. Ar putea să rămână chiar preşedintele partidului". La insistenţele realizatorului, care a întrebat dacă Boc ar trebui să se retragă din Guvern dacă rămâne preşedinte al formaţiunii, Videanu a răspuns: "Sigur. Vedeţi că sunt variante multiple".

Liderul PDL a spus că varianta optimă este cea care va rezulta din analizele partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici