Videanu: Robert Negoiţă, numit proxenet în presă, duce o campanie de monitorizare a lui Liviu Negoiţă

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Robert Negoiţă, candidatul USL la Sectorul 3, numit "proxenet" de o parte a mass-media, duce o campanie în care îl monitorizează 24 de ore din 24 pe primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă (PDL).

726 afișări
Imaginea articolului Videanu: Robert Negoiţă, numit proxenet în presă, duce o campanie de monitorizare a lui Liviu Negoiţă

Robert Negoiţă (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"În această campanie făcută de Robert Negoiţă, proxenet, aşa cum l-a denumit o parte a mass-media, Liviu Negoiţă are 24 de ore din 24 o maşină care îl monitorizează. Sesizând organele abilitate ale statului, i s-a răspuns că este într-o anchetă jurnalistică. Aveţi suficientă experienţă în ceea ce înseamnă o anchetă jurnalistică, chiar trebuie să agasezi un om 24 de ore din 24, timp de 30 de zile de campanie electorală? Aceasta este campania dusă de acest individ proxenet numit de o parte a mass-media", a afirmat Adriean Videanu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al campaniei PDL, Traian Ungureanu, a spus că la Sectorul 3 există o mare presiune făcută de Robert Negoiţă care a transformat campania electorală "în cea mai abjectă campanie desfăşurată vreodată în România".

El a adăugat că Robert Negoiţă foloseşte toate "metodele de tip de mafiot şi de tip interlop", începând cu plimbatul pensionarilor cu autocarele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici